Informatii / Comenzi telefonice : 0744.438.695; Program : Luni - Sambata : 9-17

Rate Husqvarna

                                

Vrei sa cumperi o drujba, o motocositoare sau o masina de tuns iarba in rate fixe?
 

Sau poate iti doresti un pachet de produse, dar nu ai banii necesari? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa vii in magazinul nostru din strada Lizeanu, nr.12 sau sa suni la 021/231.46.24 si te vom ajuta sa obtii creditul potrivit.

Noi va oferim 2 tipuri de credit pentru a va putea achizitiona din magazinul nostru orice utilaj va doriti. Puteti alege intre un credit pe o perioada de maxim 5 ani cu dobanda fixa sau un credit fara dobanda dar cu maxim 6 rate. Mai jos o sa va prezentam ambele tipuri de rate urmand ca Dvs. sa alegeti pe cel care vi se potriveste cel mai bine.

 • Rate cu dobanda fixa:  Pe baza unor acte care sa dovedeasca venitul Dvs. se pot achizitiona produse Husqvarna in rate pana la maxim 5 ani cu dobanda fixa (DAE aprox 26%). Actele necesare pentru cumparare cu rate fixe :
 •     [pdf] Adeverinta de venit (dupa caz talonul de pensie si decizia de pensionare)
 •     [pdf] Declaratie privind veniturile (se completeaza si se stampileaza la locul de munca daca sunteti angajat)
 •     Ultima factura de utilitati (gaze, electricitate, telefon)
 •     Original sau copie dupa BI/CI

Noi iti asiguram:

  → Rapiditate in obtinerea creditului.
→ Dobanda fixa pe toata durata contractului de credit (platiti aceeasi suma lunar).
→ Plan de protectie a veniturilor tale. In caz de somaj sau incapacitate temporara de munca si nu veti mai putea achita ratele, aceasta asigurare va poate prelua o parte din sumele ramase de plata pana la terminarea contractului.
→ Transparenta costurilor – nu ai niciun cost ascuns.
→ Aprobarea creditului in maxim 48 de ore, in functie de complexitatea cererii. Imediat ce creditul a fost aprobat, poti lua acasa produsele dorite.  

 • Rate cu Bonus Card atasat:
 • Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, va ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard sau Visa.
 • Beneficiati de o perioada de gratie la cumparaturi de pana la 50 de zile, perioada in care dobanda este 0%.
 • La magazinul nostru Husqvarna puteti plati in maxim 6 rate fara dobanda.
 • Bonus Card are atasat un credit de consum preaprobat, gata de a fi folosit in pana la 36 de rate cu o dobanda avantajoasa, disponibil imediat in locatiile comerciantilor parteneri.
 • Atunci cand utilizezi Bonus Card poti castiga bonus pe care ulterior il poti folosi pentru cumparaturi gratuite la Magazinele Partenere Bonus Card

Pentru a vi se emite un Bonus Card pe numele Dvs. completati "Cererea de emitere Bonus Card" şi depuneti-o împreună cu copia actului de identitate si documentele de venit (adeverinta de venit si fisa fiscala) la orice agenţie GarantiBank.

blog comments powered by Disqus